Volwassenen

In de cursussen die ik geef vindt er een kruisbestuiving plaats tussen de kunstenaar en docent. Er is een thema, een richtlijn, een verhaal, een oefening vooraf in het kijken, informatie over een kunststroming.

Maar vervolgens gaat de cursist zelf op onderzoek uit. Graaft, spit, experimenteert, verzamelt, bouwt op en breekt af. Men werkt individueel maar wordt gevoed door de anderen.

Elke keer weer een avontuur!

Een cursus beslaat 2 x 12 dagdelen van 2,5 uur en wordt gegeven in “Jerusalem” te Venray.
Dinsdagochtend: 9.30 tot 12.00 uur
Dinsdagavond: 19.30 tot 22.00 uur
Aanvang 24 september 2024

Op aanvraag kan ik workshops en werkbesprekingen verzorgen. In overleg worden vorm, duur, en thema vastgesteld.

Marliesvanzeben_cursussenenworkshops-jeugd

Jeugd

Ik heb een grote ervaring opgebouwd in het lesgeven aan kinderen. Enerzijds binnen de veilige muren van de school, anderzijds in het vnl. Kunstencentrum Jerusalem in Venray.

Er is alle ruimte voor het persoonlijke experiment maar het leren omgaan met materialen en technieken is daarnaast een belangrijk aspect. Samenwerking om tot een groepswerk te komen is een spannend onderdeel van deze cursus.

Ook voor kinderen met een motorische of sociaal-emotionele aandoening is deze cursus zeer geschikt. Kinderen voelen zich snel thuis en zijn volkomen gelijkwaardig aan elkaar.

Leren en experimenteren met plezier!!!

Een cursus beslaat 2 x 12 dagdelen van 1,5 uur en wordt gegeven in “Jerusalem”, Heuvelstraat 4 te Venray.

De cursussen zijn toegankelijk voor alle leeftijden vanaf groep 3. Bij voldoende belangstelling is een peuter-/kleutergroep mogelijk.

Dinsdagmiddag: 15.30 tot 17.00 uur
Aanvang 24 september 2024